Datoer og pris

En ny type sundhedstjek

NordicMedicine Inst. tilbyder en helt ny type sundhedstjek. Et sundhedstjek, hvor vi tester dig hele vejen rundt.

Mennesket er en funktionel sammensætning af genetik, epigenetik, fysik, psyke, biokemi m.v. Alle disse faktorer interagerer konstant med hinanden, derfor tester vi dig grundigt og giver dig målrettet og enkle redskaber til optimering af kroppens sundhedstilstand, ydeevne og restitutionsevne.

En stærk og balanceret biokemi giver en skarp hjerne og et fysisk overskud. Det giver ro og en fantastisk evne til at navigere i en meget travl hverdag, hvor der skal tages mange vigtige og hurtige beslutninger.

Vores professionelle team

Vores professionelle team der foretager sundhedstjekket består af: SpecialLæge, Funktionel Medicin læge, Heilpraktiker, Naturmediciner, Idrætsfysioterapeut og Erhvervsmentor.

Vil du kende dine sundhedsdata? – og vide hvad du kan gøre NU for at opnå optimal sundhed?

Med et sundhedstjek hjælper vi dig med at øge din energi, dit overskud og din sundhed, så du nedsætter din fremtidige risiko markant for sygdomme som stress, livsstilssygdomme og blodpropper.

Vil du kende dine individuelle sundhedsdata – og vide helt enkelt og konkret, hvad du skal gøre NU for at få en rigtig god energi og en skarp hjerne. Vores sundhedstjek er for dig, der ønsker en karrierer uden at gå på kompromis med tiden sammen med din familie.

Det praktiske