Nordic Medicine

Definition

Nordic Medicine defineres af founder Ulrikka Mikkelsen som den nye tids optimeringsmedicin.

Optimeringsmedicin og tankegangen bag er skabt ud fra overbevisningen om, at vi som mennesker har muligheden for at tilegne os viden, og tage et meget højere ansvar for at optimere vores egen vitalitet, helbred og glæde, både fysisk, mentalt, psykisk og hjerteligt –  hver dag.  En optimeringsproces vi kan starte lang tid før vi på nogen måde mærker livstilssygdomme, og før tab af energi og glæde sætte sig i vores liv.

Bygger på høj evidens og høj emperisk erfaring

Nordic Medicine defineres helt konkret som, individuel, målrettet optimeringstest, undersøgelser, behandlinger og anbefalinger, der bygger på høj evidens og høj empirisk erfaring.

Nordic Medicine er en optimeringsmetode, tankegang og livsstil, der underbygges af naturlig og sund ernæring, kosttilskud, naturmedicin og høj faglig og menneskelig værdiforståelse.

Nordic Medicine tilpasset den nordiske livsstil

Vi har på baggrund af mange års erfaring og studier fra den Ayurvediske medicin i Østen og den Heilpraktiske medicin i Europa sammensat Nordic Medicine.  Nordic Medicine tager udgangspunkt i det unikke menneskes sammensætning; fysisk, mentalt, psykisk og hjerteligt.

Vi har sammensat og tilpasset Nordic Medicine, sådan at det passer til det nordiske moderne karriere- og familiemenneske.

Book en tid til en samtale

Helt uforpligtende – enten telefonisk eller på vores adresse.