Power Restitution – stor effekt på kort tid

Én af de allerstørste sundhedsudfordringer er mangel på kvalitetsrestitution og kvalitetssøvn. Alle ved det, og alligevel er det stadigvæk én af de største årsager til bl.a udmattelse, højt blodtryk, træthed, stress, smerter, hovedpine og udvikling af livsstilssygdomme. Med tabt arbejdsydelse og tabt glæde som resultat.

Med Power Restitution kan du på kort tid øge din mentale skarphed, styrke, overskud og vitalitet – både her og nu, men også i fremtiden.

Der skal en elite leder til 

at skabe en elite virksomhed

Power Restitution

Få optimalt helbred øget performance samt fysisk og mentalt overskud

Helt konkret

Hvad er Power Restitution?

Power Restitution er en effektiv og hurtig metode til at restituere – både fysisk og mentalt.

Vores Power Restitution har en varighed på enten 6 eller 12 timer, afhængig af dit behov. De starter altid med en række test – som danner baggrund for de behandlinger, du kommer igennem i din Power Restitution.

I løbet af en Power Restitution vil du befinde dig i en fuldstændig afslappet tilstand, hvor det er videnskabeligt bevist, at du både fysisk og mentalt restituerer hurtigere og mere effektivt.

Power Restitution er en række skræddersyede behandlinger, som vi har samlet under ét tag, så alle behandlinger kan udføres i forbindelse med din Power Restitution.

Vitalitet & maksimal performance

Hvad får du ud af en Power Restitution?

En Power Restitution sikrer dig maksimalt fysisk og mentalt overskud, så du bevarer din skarphed, styrke og glæde i din karriere og dit privatliv.

Samtidigt optimerer og sikrer det også din fremtidige sundhed. Det giver dig en markant større sikkerhed for ikke pludselig at blive ramt af højt blodtryk, stress, blodprop eller anden livsstilssygdom.

Til slut får du en konsultation, hvor du helt konkret får individuelle anbefalinger til optimering her og nu ud fra tests, undersøgelser og behandlinger.

nordic medicine inst