Sundhedstjek

NEDSÆT DIN RISIKO FOR LIVSSTILSSYGDOMME MARKANT MED ET SUNDHEDSTJEK

Som erhvervsleder lever du et liv med maksimalt pres, mange krav og lange arbejdsdage. Det er hårdt for din krop og kan resultere i, at den på ét eller andet tidspunkt siger fra.

Du mærker det i starten typisk som nedsat energi, manglende overskud og øget træthed.

Vi hjælper dig med at øge din energi, dit overskud og din sundhed, så du nedsætter din fremtidige risiko markant for sygdomme som stress, kræft og blodpropper.

DET HELE STARTER MED ET SUNDHEDSTJEK.

Hvad tester vi for

Se hvad vi helt konkret tester for i forbindelse med dit sundhedstjek

Tankerne bag et sundhedstjek

Hvad er det der gør sundhedstjekket hos Nordic Medicine til noget særligt

Teamet bag dit sundhedstjek

Mød hele holdet bag dit sundhedstjek.

Hvad er et

SUNDHEDSTJEK

Et sundhedstjek er en test på parametre og markører, som videnskaben mener, kan være forløbere for livsstilssygdomme. Derudover er det forskellige kropslige undersøgelser og behandlinger, der afsluttes med din egen personlige sundhedsrapport.

Din krop kan sagtens give dig advarselstegn, som du måske slet ikke lægger mærke til i hverdagen. Det er disse advarselstegn, som vi med et sundhedstjek kan opdage – og optimere på – i tide.

Vores professionelle hold af læger og specialister tester og behandler bl.a. for inflammationsmarkører,  vitamin- og mineralmangel,  oxidativ stress, blodsukker, kolesterolværdier, hormonniveauer, kroppens energiomsætning, immunforsvaret og meget mere.

Hvad sker der ved

et sundhedstjek

Du får en udførlig test og en grundig tilbagemelding med anbefalinger til, hvad du kan gøre.

På basis af resultaterne fra det udførlige sundhedstjek modtager du efter ca. en uge din sundhedsrapport med helt konkrete tiltag nu og her. Den indeholder anbefalinger, der passer præcis til dig og din situation. Du bliver professionelt sat ind i, hvordan du sikrer din maksimale sundhed og ydeevne.

Vi er et hold af læger, fysioterapeuter, naturmedicinere, erhvervscoaches, kropsterapeuter og akupunktører. Det betyder, at vi kommer hele vejen rundt om din sundhedstilstand, og får et helt konkret billede. 

Feedback har en varighed på ca. 1 time og kan foregå på et videomøde.

HVAD FÅR DU UD AF DET?

Dit sundhedstjek

Med et sundhedstjek øger du din sandsynlighed markant for at du kan blive i det job, du brænder for og bevare din styrke og skarphed – uden at gå på kompromis med et glædesfyldt familieliv.

Du får overblik og kontrol over dine sundhedsdata og optimeret de faktorer, der giver belastninger – lang tid før de skaber sygdom og symptomer, der vil genere dig i din professionelle dagligdag.

Book en tid til en samtale

Helt uforpligtende – enten telefonisk eller på vores adresse.