Høj faglighed

Vores team af professionelle fagfolk er nogle af de bedste indenfor deres felt

Vi er et hold af læger, fysioterapeuter, naturmedicinere, erhvervscoaches, kropsterapeuter og akupunktører. Det betyder, at vi kommer hele vejen rundt om din sundhedstilstand, og får et helt konkret billede.

Team

Mød vores professionelle team.

Har du spørgsmål til én af dem, så ring eller skriv endelig til os

Ulrikka Mikkelsen

Ulrikka Mikkelsen

Founder

Ulrikka er uddannet Idrætsfysioterapeut, Heilpraktiker og Sundhedsmentor. Ulrikka har undersøgt, behandlet og udført sundhedstjek for karriere- og sportsmennesker siden 2004 - mere end 10.000 undersøgelser og behandlinger i hendes egen klinik. Både i Danmark og udlandet.

Anna Iben Hollensberg

Anna Iben Hollensberg

Læge

Lægeuddannet fra 2002. Speciallæge i almen medicin, certificeret Functional Medicine Clinical Practitioner og uddannet heilpraktiker. Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin. Driver i dag en integreret medicinsk privatklinik i Silkeborg med fokus på orthomolekylær og functional medicine og er meget erfaren i sundhedsoptimeringer. Forfatter til 5 bøger om functional foods.

Signe Kolmos

Signe Kolmos

Erhvervsmentor og Coach

Signe Kolmos er uddannet Coach, Certificeret i EverythingDisc, Work of leaders og LEEP Practitioner. Signe har en helt unik evne, som coach og menneske til at møde og forstå ledere i deres daglige element og udfordringer, da hun selv har været topleder i over 15 år bl.a. i Novo Nordisk.
Hun er meget tydelig, empatisk og værværende og hjælper med at skabe klare og brugbare redskaber til dine konkrete udfordringer og optimeringer lige nu.

Thomas Kjærsgaard

Thomas Kjærsgaard

Heilpraktiker og ekspert i Vegatestning

Thomas Kjærsgaard er uddannet Lægemiddelkonsulent, Heilpraktiker samt uddannet i homotoxikologi i Tyskland. Thomas har i over 20 år arbejdet med sundhedsoptimering og testning indenfor naturmedicin, kosttilskud og kost. Han har de sidste 20 år undervist på
skoler for komplementær behandling og holdt foredrag I Danmark, Norden og Europa, samt skrevet bøger og artikler.
Sidder i hovedbestyrelsen i Bruxelles for ECHAMP.

Alle faggrupper er vigtige

I Nordic Medicine er alle faggrupper ligeværdige. Derfor er det vigtigt for os, at alle faggrupper mødes og gennemgår vores sundhedstjek på vores ugentlige konferencemøder. Det prioriterer vi højt for at kunne give den bedste sundhedsrapport til vores kunder og for at vi alle i faggruppen konstant lærer og opdaterer vores individuelle viden og fælles viden.