Få et grundigt sundhedstjek og bliv på toppen

Med hjælp fra Nordic Medicine Institute kan du genfinde balancen i dit liv og blive en erhvervsleder med overskud og energi – både på arbejdspladsen og i privatlivet.

Med et sundhedstjek for erhvervsledere hjælper vores speciallæger dig til at optimere dit fysiske og mentale helbred med de helt rigtige redskaber, så du kan yde dit bedste og blive på toppen.

Kontakt os
Anna Iben sundhedstjek 1

Sundhedstjek for erhvervsledere

Det kan være hårdt at være erhvervsleder – det er ingen overraskelse. Alle vigtige beslutninger og overvejelser ender i sidste ende på dit bord, og det kan lægge en tung byrde på dine skuldre.

Foruden at have ansvaret for alle de vigtige beslutningstagninger har du som erhvervsleder også ansvaret for dine medarbejdere. Du skal nemlig også sørge for, at de trives på arbejdspladsen, og at deres præstationer sidder lige i skabet.

Men hvordan kan du som erhvervsleder sørge for dine medarbejderes fysiske og mentale helbred, hvis du for eksempel selv oplever symptomer på stress og udbrændthed? Hos Nordic Medicine Institute tager vi hånd om dig, så du kan præstere dit bedste på arbejdspladsen og samtidig tage hånd om dine medarbejdere.

Fasthold din motivation og energi med et sundhedstjek

Oplever du hjertebanken, reduceret beslutningskompetence, en følelse af udbrændthed og konsekvent dårlig søvn? Så oplever du måske symptomer på stress. Hos Nordic Medicine Institute vil vi gerne hjælpe dig til at sige farvel til symptomerne og blive en bedre udgave af dig selv, hvor du har overskud og energi til at klare hverdagens opgaver – også dem, der kommer helt uventet.

Som passioneret erhvervsleder kan det være svært ikke bare at knokle på hver dag – men en gang imellem kan det være sundt at kigge indad og mærke efter. Med et sundhedstjek fra Nordic Medicine Institute får du muligheden for at lære din biokemi bedre at kende, og du kan ud fra denne analyse optimere din krop helt ned i de mindste detaljer.

Med et sundhedstjek lærer du at balancere mellem arbejdslivet og det private liv, så arbejdet ikke fylder, når du har fri. Det vil på længere sigt give dig færre bekymringer, højere energiniveau, mere overskud samt bedre trivsel og performance. Hos Nordic Medicine Institute giver vores speciallæger dig redskaber til at optimere dit liv, så du igen kan brænde igennem.

Vi tilbyder et komplet 360-graders sundhedstjek, hvor vi undersøger det indre såvel som det ydre helbred. Sundhedstjekket hjælper dig til at genfinde balancen, så du igen kan yde dit bedste.

Det får du med et sundhedstjek

vi laver personlig og skræddersyet sundhedstjek

+45 61 37 13 58

NMI kost

Lær at lytte til kroppens signaler

Det kan være svært altid at lytte til kroppens signaler – ofte kan man som erhvervsleder have svært ved at lytte, hvis kroppen for eksempel har brug for en pause, fordi der oftest ikke er tid til pauser fra dag til dag.

Vi hjælper dig til at blive bedre til at lytte til din krop – og giver dig de helt rette redskaber til at optimere dit fysiske helbred såvel som dit mentale. Med et indblik i din krops biokemi kan vores speciallæger nemlig pege helt præcist på, hvad din krop har brug for, og hvor det kan være en fordel for dig at optimere.

Dog behøver du ikke at vente med at få foretaget et sundhedstjek, til du oplever symptomer på stress eller mærker smerter i hverdagen. Et sundhedstjek giver dig nemlig et forspring, så du hurtigere kan komme livsstilssygdomme til livs, inden behovet for hjælp bliver akut. På den måde kan vi sammen optimere dit helbred, så du kan leve et liv uden at være hæmmet af stress eller livsstilssygdomme – og så du igen kan bruge tiden på det, du brænder for, nemlig dit arbejde.

Med et sundhedstjek er du med til at øge og optimere din generelle sundhed og trivsel, og det vil på sigt give dig mere overskud og energi i hverdagen til at fuldføre dine opgaver som erhvervsleder.

Hvad er et sundhedstjek – og hvad får du?

Et sundhedstjek hos Nordic Medicine Institute er en 100 % individualiseret helbredsundersøgelse, hvor vi tager højde for de individuelle skader, skavanker og problemer, som du har.

Vi tror nemlig ikke på en ’one-size-fits-all’-løsning, når det kommer til sundhed, og derfor vil dine behandlingsmetoder også være baseret på dit individuelle sundhedstjek.

Under sådan et sundhedstjek bliver der udført laboratorietest, der også giver indsigt i din krops biokemi. Derudover vil der være konsultationer med forskellige fagpersoner, herunder en speciallæge, en funktionel medicinlæge, en idrætsfysioterapeut, posturologisk naturmediciner og en sundhedsmentor. På den måde sikrer vi os, at vi når rundt om hele kroppen og sætter fokus på både det fysiske og mentale helbred.

Med andre ord vil du:

  • få en skræddersyet løsning, der skaber balance i din krop
  • få et større fysisk overskud og mental skarphed
  • få overblik og kontrol over dit helbred
  • få optimeret både de mentale og fysiske forudsætninger for at yde dit bedste.
sundhedsmøde 2
Ulrikka sundhedstjek

Skal vi hjælpe dig til at blive en bedre erhvervsleder?

Med vores hjælp kan du optimere dit fysiske og mentale helbred, uden det betyder, at du skal til at omlægge hele dit liv. Hos Nordic Medicine Institute tager vi hånd om dine problemer og hjælper dig til at få mere energi og overskud i hverdagen, så du igen kan brænde igennem som en god erhvervsleder.

Vores specialister og speciallæger står klar til at hjælpe dig, hvor vi sammen kan styrke dit fysiske og mentale helbred, så du kan genfinde balancen.

Ring til os på +45 61 37 13 58 eller +45 42 71 32 14 – eller udfyld formularen så ringer vi dig op.

Vi hjælper dig til at blive bedre!