Øg performance og trivsel på arbejdspladsen

Sygefravær, symptomer på stress og udbrændthed samt generelt dårlig trivsel skaber langt fra de mest optimale forhold på arbejdspladsen. Hos Nordic Medicine Institute går vores speciallæger og specialister i spidsen og hjælper jer til at optimere forholdene på arbejdspladsen, så I kan yde jeres bedste sammen.

Kontakt os

Sundhedstjek for grupper i erhvervslivet

Det er ikke usædvanligt, at man oplever høje krav og stort pres på arbejdspladsen. Det er helt normalt, at der er travle og mindre travle perioder, men begynder en travl periode at blive længerevarende, kan det i sidste ende have konsekvenser for arbejdsmiljøet og ikke mindst medarbejderne – teamledere såvel som teammedlemmer.

Symptomer på stress såsom hjertebanken, udbrændthed, kronisk træthed, dårlig søvn med mere kan være tegn på, at et sundhedstjek kun ville være en fordel. Andre vil måske opleve muskelsmerter som ondt i ryggen og andre kroniske smerter.

Dette går både ud over performance samt den enkeltes velvære og livskvalitet. Med et sundhedstjek hos Nordic Medicine Institute hjælper vi jer med at øge både overskud, energi og sundhed. Sammen kan vi optimere hver enkelt medarbejder i gruppen, så I sammen kan yde jeres bedste hver dag.

Øg jeres performance og trivsel med et sundhedstjek

Med et sundhedstjek fra Nordic Medicine Institute kan du komme dårlig trivsel på arbejdspladsen til livs, før problemerne bliver akutte.

Vores specialister og speciallæger hjælper til at øge det enkelte medlems energi, overskud og sundhed. På den måde sørger vi for, at hele gruppen – gruppelederen såvel som gruppen og den enkelte medarbejder – kan blive ved med at performe deres bedste uden at opleve udbrændthed, livsstilssygdomme og stress.

Det hele handler om at finde den helt rigtige balance i livet, hvor både arbejdslivet og privatlivet går op i en højere enhed, og den finder du sammen med os. Hos Nordic Medicine Institute hjælper vi dig til at optimere dit mentale og fysiske helbred, så du igen kan brænde igennem uden at brænde sammen.

Vi laver personlig og skræddersyet sundhedstjek

+45 61 37 13 58 eller +45 42 71 32 14

Freja sundhedstjek 1

Et individuelt sundhedstjek skaber fælles styrke

Et team er ikke stærkere end det svageste led. Det er derfor også vigtigt, at alle medlemmer i et team trives, hvis teamet skal performe deres bedste. Derfor forstår Nordic Medicine Institute også vigtigheden af et individuelt sundhedstjek.

Af den grund er alle vores sundhedstjek også individuelle – også selvom I i sidste ende er et team.  Vores sundhedstjek er nemlig skræddersyet til den enkelte person, da vi ikke tror på, at der findes en ’kasse-løsning’, når det kommer til optimering af sundhed og helbred.

Foruden et 360-graders sundhedstjek får den enkelte leder og medarbejder individuel feedback samt anbefalinger til sundhedsprofilen, hvor vores coach og tilhørende specialister og speciallæger vil rådgive jer om diverse optimeringer og tiltag, der kan skabe bedre forståelse og trivsel inden for gruppen.

Hos Nordic Medicine Institute sørger vi ikke blot for en helbredsundersøgelse for den ydre og indre krop, men ser også vigtigheden i at skabe gensidig motivation i gruppen. I modsætning til den traditionelle teambuilding skaber vi en mulighed for en mere langsigtet og varig adfærdsændring, der på længere sigt vil skabe frugtbare resultater.

Hvad koster et sundhedstjek?

Hvad er et sundhedstjek – og hvad får du?

Når du får et sundhedstjek som gruppe eller team, vil der blive foretaget et grundigt sundhedstjek af hver enkelte leder og nøglemedarbejder.

Under sundhedstjekket vil der blandt andet blive udført laboratorietest, og der vil være konsultationer med en speciallæge, funktionel medicinlæge samt med en idrætsfysioterapeut, posturologisk naturmediciner og en sundhedsmentor.

Ud fra denne undersøgelse vil I hver især få en individuel sundhedsrapport, som vi vil guide jer ud fra. Ud fra denne rapport er det nemlig muligt for både os og jer selv at se de steder, hvor vi kan gå ind og optimere, så du kan yde dit bedste hver dag på arbejdet.

Hos Nordic Medicine Institute vil du:

  • få en skræddersyet løsning, der skaber balance i din krop
  • få et større fysisk overskud og mental skarphed
  • få overblik og kontrol over dit helbred
  • få optimeret både mentale og fysiske forudsætninger for at yde dit bedste.
Læs mere her
NMI møde
Ulrikka sundhedstjek

Skal vi hjælpe dit team til at trives og præstere bedre?

Mærker du symptomer på stress og udbrændthed i hverdagen? Det kan være hjertebanken, kronisk træthed, dårlig søvn, ingen energi med mere – så vil vi her hos Nordic Medicine Institute meget gerne tage hånd om dine problemer.

Vores specialister og speciallæger står klar til at hjælpe dig med at optimere dit fysiske og mentale helbred, så du igen kan finde balancen.

Ring til os på +45 61 37 13 58 eller +45 42 71 32 14 – eller udfyld formularen så ringer vi dig op.

Vi hjælper dig til at blive bedre!