Vores behandlingsmetoder

Hos Nordic Medicine Institute benytter vi forskellige behandlingsmetoder, da vores kunder er individuelle personer, der ikke passer ned i en ’one-size-fits-all’-løsning.

Det betyder, at vi tilpasser og udvælger de behandlingsmetoder, der passer bedst til dig alt efter, hvilke svar vi får i laboratorietest, blodprøver og udfra vores fysiske undersøgelser i sundhedstjekket. På den måde er du sikret en løsning, der er bedst for dig, og giver holdbare resultater og hurtige resultater.

Vores behandlingsmetoder er effektive, veldokumenterede og professionelle, og optimerer både dit fysiske og mentale helbred.

Behandlingsmetoder hos Nordic Medicine Institute – vi kombinerer dem der passe specifikt til dig

Hos Nordic Medicine Institute er funktionel medicin vores mest brugte behandlingsmetode. Med denne metode kigger vi på skavanker, og hvordan elementer i din krop påvirker hinanden. Metoden er forankret i naturvidenskaben og giver en mere helhedsorienteret tilgang til behandlingen.

Med denne behandlingsmetode arbejder vi systematisk og proaktivt med både kost, kosttilskud og naturmedicin, hvor vi optimerer mennesket som en helhed. En meget vigtig del af vores praksis er nemlig, at vi kigger på mennesket som en helhed, og behandler mennesket som en helhed.

Hos Nordic Medicine Institute ser vi smerter, dårlig søvn, skavanker og stress som et resultat af et samspil mellem gener, epigenetik, miljø, kost, livsstil samt mentale coping-evner.

Din kost er grundlæggende for både din fysiske og mentale sundhed. Med den rigtige kost, der er individualiseret til dig og dine behov, kan du gå fra ingen energi eller overskud i hverdagen til at have mere energi til at gøre netop det, som du har lyst til.

Når vi går ind og optimerer din kost, sørger vi for, at det bliver nemt og enkelt. Hos Nordic Medicine Institute anbefaler vi altid en kost baseret på økologiske råvarer, så du slipper for unødvendige giftstoffer.

Vi kommer med anbefalinger indenfor kost, som passer lige præcis til dig, så du kan få mere energi og overskud til at klare de opgaver, der giver mening for dig – både i privatlivet og på arbejdspladsen.

Kosttilskud kan være nødvendigt i perioder, hvor din krop ikke kan optage tilstrækkelige vitaminer og mineraler gennem kosten, eller hvis du ønsker at være højt ydende. Med kosttilskud kan vi hjælpe kroppens celler, organer og nervesystem til at restituere hurtigere og mere optimalt.

Vi følger altid med i den nyeste forskning inden for vitaminer og mineraler, og derfor kan vi ud fra kliniske undersøgelser, laboratorieprøver, blodprøver, grundige undersøgelser og erfaring anbefale et kosttilskud, der er fuldstændigt individualiseret til dig.

For Nordic Medicine Institute er det mentale helbred lige så vigtigt som det fysiske helbred. Hvis vi ønsker et glad og stærkt sind, kræver det også, vi har en stærk biokemi.

Derfor er en af vores behandlingsmetoder coaching. Her kan vi få afklaret præcis, hvorfor du ønsker vores hjælp. Når vi sammen har fundet din indre motivation til, hvorfor du ønsker at blive bedre, kan vi meget nemmere skræddersy en session og behandling, der passer til dig og dine mål.

Vi stiller skarpt på de mentale såvel som de fysiske udfordringer og sørger for at give dig trygge rammer til at optimere disse udfordringer i samarbejde med os. Vi sørger for at finde en optimal sammensætning, hvor vi sammen finder en stærk og holdbar balance.

Foruden kosten – som måske er den vigtigste omlægning for din sundhed – er en af vores behandlingsformer en rigtig klassiker: nemlig motion. Her anbefaler vi øvelser, der er udarbejdet specielt til dig og de skader og smerter, du har. Motion er nemlig noget at det bedste, du kan gøre for dig selv, hvis du vil leve et langt og godt liv.

Hos Nordic Medicine Institute sørger vi for at give dig energien til at udøve motion og bevægelse, inden vi igangsætter et program. Her benytter vi os både at kredsløbssport, pilates, yoga, generel bevægelsesmotion, meditation og mindfulness.

Hos Nordic Medicine Institute benytter vi også naturmedicin, der styrker kroppens egne processer og virker helende. Vi har øje for den seneste forskning inden for naturmedicin, og alle vores doser er baserede på dit individuelle sundhedstjek samt udvalgt af en læge, der har indsigt i din biokemi.

Under fysioterapeutisk behandling undersøger og behandler vi gamle såvel som nye skader og skavanker. Her finder vi frem til det beskadigede væv, så vi bedst muligt kan finde den korrekte fysioterapeutiske behandling. Fysioterapeutisk behandling har generel god indvirkning på kroppens restitutionstid.

Posturologi fortæller os om de muskler, vi benytter til at holde os oprejste. Det vil sige, at posturologi har fokus på holdning, balance og kontrol. Jo bedre kropsholdning du har, desto færre smerter vil du opleve at have.

Her kigger vi på eventuelle skævheder og ubalancer, der går ind og forstyrrer og giver dig smerter i kroppen – det kunne for eksempel være, at du har ondt i ryggen, nakken, hofte, knæet eller lignende.

Akupunktur kan være med til at lindre kroniske smerter og andre skavanker, som hæmmer dig fra dag til dag. Øreakupunktur foregår ved, at der bliver stukket tynde nåle ind i øret, hvor nålen stimulerer nerverne – dette skaber bedre blodgennemstrømning, der som resultat udskiller et smertedæmpende hormon. Øreakupunktur er meget effektiv til kropsopretning, smertebehandling samt mentale og psykiske blokeringer.

Hos Nordic Medicine Institute benytter vi øreakupunktur som en effektiv behandlingsform, der fremmer kroppens naturlige restitutionsevne, hvilket betyder, at din krop får lettere ved at genopbygge sig selv efter en hård dag eller træning.

Øreakupunktur medvirker også til at genskabe balance i organer, nervesystemet, hormonsystemet, muskler og sener.

Har du kroniske og akutte smerter i både led, muskler og sener, kan en chokbølgebehandling have god effekt. Måske du lider af løber- eller springerknæ, eller måske du har hælspore, muskel- og senesmerter, skuldersmerter eller en klassisk tennisalbue?

Så kan en fokuseret chokbølgebehandling lindre både smerter og spændinger, der får muskler, sener, led og gamle skader til at slappe af.

Hvis du ønsker at optimere både dig selv og samtidig skabe en bedre arbejdsplads for dine medarbejdere, tilbyder vi også erhvervscoaching og ledersparring, der tager udgangspunkt i refleksionsspørgsmål.

Her får du blandt andet individuelle redskaber, som du kan benytte i din hverdag, så du kan blive en bedre leder både over for dig selv og over for dine medarbejdere.

Vi finder de bedste løsning til dig

Hos Nordic Medicine Institute brænder vi for at hjælpe dig til at genfinde balancen i dit liv. Med brug af vores professionelle behandlingsmetoder og helbredsundersøgelse giver vi dig en komplet 360-graders individuel sundhedsrapport, der indeholder behandlingsmetoder til at optimere både kost, bevægelse, søvn, mentalt helbred og glæde.

Vores behandlingsmetoder dykker dybt ned i din krop og analyserer dine celler. Her lærer vi din biokemi bedre at kende, så vi på bedst mulig vis kan tjekke for livsstilssygdomme, der kan nedsætte din ydeevne og gøre, at du på sigt får brug for medicin.

Såvel som kroppens indre, behandler vi også kroppens ydre. Derfor supplerer vi også med grundige idrætsfysioterapeutiske undersøgelser, der tjekker for kropslige smerter og skavanker.

Hos Nordic Medicine Institute vil du:

  • få en skræddersyet løsning, der skaber balance og et optimalt udgangspunkt for din krop
  • få et større fysisk overskud og mental skarphed
  • få overblik og kontrol over dit helbred
  • få optimeret både mentale og fysiske forudsætninger for at yde dit bedste.
NMI kost

Funktionel medicin

Et team er ikke stærkere end det svageste led. Det er derfor også vigtigt, at alle medlemmer i et team trives, hvis teamet skal performe deres bedste. Derfor forstår Nordic Medicine Institute også vigtigheden af et individuelt sundhedstjek.

Af den grund er alle vores sundhedstjek også individuelle – også selvom I i sidste ende er et team.  Vores sundhedstjek er nemlig skræddersyet til den enkelte person, da vi ikke tror på, at der findes en ’kasse-løsning’, når det kommer til optimering af sundhed og helbred.

Foruden et 360-graders sundhedstjek får den enkelte leder og medarbejder individuel feedback samt anbefalinger til sundhedsprofilen, hvor vores coach og tilhørende specialister og speciallæger vil rådgive jer om diverse optimeringer og tiltag, der kan skabe bedre forståelse og trivsel inden for gruppen.

Hos Nordic Medicine Institute sørger vi ikke blot for en helbredsundersøgelse for den ydre og indre krop, men ser også vigtigheden i at skabe gensidig motivation i gruppen. I modsætning til den traditionelle teambuilding skaber vi en mulighed for en mere langsigtet og varig adfærdsændring, der på længere sigt vil skabe frugtbare resultater.