Sundhedstjek, der skaber resultater!

Nordic Medicine Inst. leverer indsigtsskabende og anvendelige sundhedstjek til raske topledere, projektledere, ildsjæle, skuespillere, sælgere og idrætsfolk, som er på toppen – og ønsker at blive der.

Med afsæt i innovative koncepter består vores ydelser og indsatser af skræddersyede forløb, som bl.a. omfatter avancerede laboratorietests og evidensbaserede undersøgelser.

Nordic Medicine Inst. kan også hjælpe præstationsfokuserede mennesker, som har fået fysiske og/eller mentale skavanker og ønsker at komme tilbage på toppen.

Vil du blive på toppen? Book en samtale i dag
Anna Iben sundhedstjek 2

Helhedsorienteret feedback og sparring

Teamet, der danner kernen i indsatsen hos Nordic Medicine Inst., er to speciallæger, en fysioterapeut og en coach, der med afsæt i deres respektive specialer arbejder på tværs af egne discipliner for at give kunden en helhedsorienteret feedback og plan.

Årelang erfaring i behandlerteamet giver kunden sparring og værktøjer til selv at tage ansvar for sin sundhed – og til at fastholde høj performance i jobbet og privatlivet.

Mød vores professionelle team

Her og nu – eller fast forløb

Et sundhedstjek hos Nordic Medicine Inst. kan anvendes i forbindelse med helbredsmæssig status på en enkelt person – eller et team, der står over for en periode med behov for optimal performance.

Det kan også være et forebyggende tjek i forbindelse med etablering af sundhedsordninger – eller simpelthen god personalepleje som en proaktiv del af virksomhedskulturen.

Samtidig kan det være starten på et fast forløb, hvor topledere og performancerelaterede nøglepersoner kan få indsigt og værktøjer til at optimere deres sundhed, så de får overskud til at håndtere hverdagen og peakperioder med særlige udfordringer.

Sundhedsbehandling

Vores filosofi og vision

Vores filosofi er tydelig: Det handler ikke om at undgå sygemeldinger. Det handler om at optimere dagligdagen og livet, så stress, livsstilssygdomme, kræft og demens slet ikke er en del af dit liv – og heller ikke bliver det.

Hos Nordic Medicine Inst. er vores vision, at alle mennesker skal kunne leve, skabe og mærke det liv, de ønsker – uden at slide unødigt på kroppens ressourcer og derved tage år, liv og energi ud af cellerne. Vii har derfor skabt Nordic Medicine Inst. for at understøtte dit liv og sikre, at du performer og trives livet igennem.

Definition af NMI

Nordic Medicine Institute tager udgangspunkt i det unikke menneskes sammensætning; fysisk, mentalt, psykisk og hjerteligt.

Vi har sammensat og tilpasset Nordic Medicine, sådan at det passer til det nordiske moderne karriere- og familiemenneske. En bæredygtig hverdag og livsstil både karrieremæssigt og i fritiden. Kun på den måde har vi mulighed for at bliver ved med at brænde igennem med det vi brænder for uden at brænde ud og gå på kompromis med vores heldbred, år i livet, livskvalitet og tid sammen med dem vi elsker.

Sundhedsbehandling

Opnå fysisk overskud og mental skarphed

Genetik, epigenetik samt indre og ydre biokemi påvirker den enkeltes fysiske og psykiske vitalitet og performance. Der er mange faktorer, som vi selv kan påvirke og tage kontrol over. Det kræver styr på fakta og data om din biokemi. Hos Nordic Medicine Inst. analyserer vi din krops data – og med målrettede indsatser hjælper vi dig med at forblive på toppen og forebygge skavanker.

Basale behov

Søvn, motion, vægt, mad og generel livsglæde er af afgørende betydning for din fysiske og psykiske vitalitet og performance

Indre miljø

Kroppen er en fintfølende mekanisme, hvor både celler, nerver og biokemi har indflydelse på dine præstationer og trivsel. Skavanker kan skyldes bakterier, smerter, inflammationer og oplevet følelsesmæssig ubalance.

Ydre miljø

Din krop udsættes hver dag for en eller anden form for forurening. det kan være giftstoffer, tungmetaller eller partikler i luften. Alle organiske og uorganiske elementer har indflydelse på din biokemi.

Arbejde

Arbejdsmæssige faktorer, der har indflydelse på din fysiske og mentale tilstand, er bl.a. arbejdstid, udfordringer, stressfaktorer og sociale relationer

Den perfekte tid

Work-life balance er afgørende for at lykkeligt liv. Derfor er det vigtigt at prioritere tid til sig selv og samvær med børn, kæreste og venner.

Skal vi hjælpe dig?

Ring til os i dag på tlf. +45 4271 3214 og hør mere om, hvordan du kan styrke dit helbred, overskud og performance.