Hvorfor vælge et sundhedstjek?

Folk, der stiller høje krav til sig selv og klarer store belastninger gennem lang tid, er tit ikke er særlig gode til at prioritere sig selv. Samtidig er de ofte i risikozonen for at udvikle skavanker og kroniske lidelser på grund af en høj stresstærskel og en hektisk og præstationsorienteret livsstil.

Her kan et sundhedstjek hjælpe med indsigt og anbefalinger, så man forbliver på toppen og reducerer risikoen for at udvikle skavanker eller opleve nedsat performance, øget træthed eller manglende overskud.

Jo bedre du kender din egen unikke sundhedsskabelon, desto lettere er det at være tydelig overfor dig selv og dine omgivelser om, hvad der skal til for at være den absolutte bedste udgave af dig selv. Fysisk stærk, mental skarp og psykisk i balance. Vælg et sundhedstjek hos Nordic Medicine Inst. og fasthold eller øg din performance og sundhed.

Vil du vide mere? Kontakt os i dag

Hvad er et sundhedstjek?

Et sundhedstjek er en test på parametre og markører, som videnskaben mener kan være forløbere for livsstilssygdomme. Derudover er der forskellige kropslige undersøgelser og behandlinger, der afsluttes med din egen personlige sundhedsrapport.

Din krop kan sagtens give dig advarselstegn, som du måske slet ikke lægger mærke til i hverdagen. Det er disse advarselstegn, som vi med et sundhedstjek kan opdage – og optimere på – i tide.

Vores professionelle hold af læger og specialister tester og behandler bl.a. for inflammationsmarkører, vitamin- og mineralmangel, oxidativ stress, blodsukker, kolesterolværdier, hormonniveauer, kroppens energiomsætning, immunforsvaret og meget mere.

Hvad består et sundhedstjek af?

  • Internationale valide CLIA godkendte Laboratorietest – udføres i samarbejde med Nordic Laboratories.
  • Blodprøver der bestilles og tages på Danske hospitaler.
  • Konsultationer med speciallæge, funktionel medicinlæge og naturmediciner.
  • Konsultationer med idrætsfysioterapeut, som også er uddannet indenfor posturologi, naturmediciner og sundhedscoach.
  • 4 dage efter testdag får du tilsendt en mindre rapport, sådan du kan komme i gang med det samme.
  • 4-6 uger efter testdag udlevering af fuld individuel sundhedsrapport.
  • Opfølgning, evaluering og ny vedligeholdelsesrapport ca. 4 måneder fra første testdag.

Testdagen foregår fysisk i vores sundhedshus i Roskilde eller på jeres arbejdsplads.

Alle opfølgninger kan foregår onling eller fysisk.

Sundhedstjek 2
sundhedsmodel

Dit sundhedstjek: Vejen til “dit bedste jeg”

Vi menneskers almene sundhedstilstand påvirkes af genetik, epigenetik samt indre og ydre biokemi. Gennem en 360 graders sundhedsviden om din krop får du værktøjerne til et optimalt helbred, øget performance samt fysisk og mentalt overskud.

Med andre ord: Vi giver dig mulighed for at blive dit bedste jeg.

Med sundhedstjekket øger du din sandsynlighed markant for, at du kan præstere maksimalt i det, du brænder for. Du får kontrol og overblik over dine sundhedsdata og får anbefalinger og behandlinger, der optimerer de faktorer, som giver dig belastninger – lang tid før de skaber sygdom og symptomer, der kan genere dig i fremtiden.

Book tid til en samtale – helt uforpligtende!