Ulrikka Søgaard

Founder

Ulrikka er uddannet Idrætsfysioterapeut, Heilpraktiker og Sundhedsmentor. Ulrikka har undersøgt, behandlet og udført sundhedstjek for karriere- og sportsmennesker siden 2004 – mere end 10.000 undersøgelser og behandlinger i hendes egen klinik. Både i Danmark og udlandet.

Signe NMI

Signe Kolmos

Erhvervsmentor og coach

Signe Kolmos er uddannet Coach, Certificeret i EverythingDisc, Work of leaders og LEEP Practitioner. Signe har en helt unik evne, som coach og menneske til at møde og forstå ledere i deres daglige element og udfordringer, da hun selv har været topleder i over 15 år bl.a. i Novo Nordisk.
Hun er meget tydelig, empatisk og værværende og hjælper med at skabe klare og brugbare redskaber til dine konkrete udfordringer og optimeringer lige nu.

Anna Iben NMI

Anna Iben Hollensberg

Læge

Lægeuddannet fra 2002. Speciallæge i almen medicin, certificeret Functional Medicine Clinical Practitioner og uddannet heilpraktiker. Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin. Driver i dag en integreret medicinsk privatklinik i Silkeborg med fokus på orthomolekylær og functional medicine og er meget erfaren i sundhedsoptimeringer. Forfatter til 5 bøger om functional foods.

Freja Eriksen

Læge

Lægeuddannet fra 2013, certificeret Functional Medicine Clinical Practitioner og uddannet enhedsterapeut. Har bred erfaring indenfor almen medicin, intern medicin, neurologi, psykoterapi og klinisk biokemi. Skriver PhD om sukker- og fedtstofskiftet. Freja er færdig som speciallæge i almen medicin 2022.

Derudover har Freja taget den del af den naturmedicinske uddannelse, Heilpraktiker, som er relevant som læge i NMI.

Er ved siden af sit virke som læge musiker og har specialiseret sig i at skabe musik, der støtter os i at leve som de bedste versioner af os selv.