OVERSKUELIGT OG EFFEKTIVT

Motion er en af de nemmeste og mest effektive måder, hvorpå man kan fornye sin energi og præstere optimalt i sin hverdag. Derfor er dette også en af de anbefalinger vi giver vores kunder, når de føler sig meget trætte og udbrændte i en alt for tidlig alder.

Manglen på motion, kan resultere i en nedgradering af din energi, psyke og ens overskud i hverdagen. Mange studier har gennem 50 år også vist, at forhøjet blodtryk, rygning, højt kolesterol, overvægt og mangel på motion øger risikoen for livsstilssygdomme.

I en travl hverdag, hvor ens personlige ambitioner om, at præstere hundrede procent på jobbet, kombineret med det naturlige pres fra hjemmefronten, kan det være svært at håndtere og få til, at køre rundt.

overskud NMI 2

Optimer din performance og vitalitet

Motion vil unægtelig være et vigtigt værktøj i ens jagt på, at få ens oprindelige performance og vitalitet tilbage. Oplever man i en tidlig alder, at være brændt ud og være kronisk træt, er noget så simpelt som en gåtur, et godt sted at starte.

En kombination af sund kost, god søvn og motion, vil ikke blot optimere din performance og vitalitet i en professionel kontekst, men vil utvivlsomt også skabe en bedre tilværelse i privatlivet.

Det kan være svært at imødekomme en fuld transcendering og omrokering af ens hverdagsvaner, men ikke desto mindre, er det et valg man bliver nødt til at tage, hvis man ønsker en sund livsstil, hvor risikoen for livsstilssygdomme mindskes markant.

 

Få mere energi og overskud

 

Motion styrker ikke kun kroppen, den styrker også hjernen. Ved fysisk aktivitet sørger et vigtigt proteinstof for, at nervecellerne i hjernen bevares.

Når musklerne arbejder, udvikles molekylet BDNF, som er vigtig for vækst og dannelse af hjerneceller i hippocampus. Motion stimulerer og forstærker din hjerne og ikke nok med det, så får man også gennem motion et skud af hjernens egen “humør-medicin”.nt.

Det kan vi hjælpe dig med

Med et sundhedstjek, får vi en helhedsforståelse af din krop og af de elementer, som er essentielle for dig, for at du kan få en sund tilstedeværelse.

Vi tager højde for den tid og den type motion DU kan lide og har tid til.

Herefter skræddersyer vi anbefalinger og værktøjer til, hvordan du kan motionere bedre og på dine vilkår.

Efter at jeg har implementeret de anbefalinger jeg har fået af Nordic Medicine Institut, har jeg fået meget mere energi i min dagligdag

Thomas Søndergaard, Adm. Direktør, Dansk Miljørengøring