NMI sundhed

Sund kost er vejen til et bedre liv

lorem ipsum kaled de fanatica boy girl hehe lorem ipsum kaled de fanatica boy girl hehelorem ipsum kaled de fanatica boy girl hehelorem ipsum kaled de fanatica boy girl hehelorem ipsum kaled de fanatica boy girl hehelorem ipsum kaled de fanatica boy girl hehelorem ipsum kaled de fanatica boy girl hehe loram ipsum

 

Søvnmangel kan være livsfarligt

 

Søvnmangel resultere i dårlig restitution, stress, dårlig performance samt vitalitet og er en af de primære årsager til livsstilssygdomme.

Det er et generelt problem, at mange mennesker sover dårligt. Derfor er det også en af de første ting vi tester hos vores kunder. Søvnmangel resultere i dårligere hukommelse, lettere til irritation og man har svært ved at forstå og lære nye ting og informationer..

Ulrikka behandling NMI

Sov dig stærk

 

Søvnens formål er at give give hvile til hjerne og krop. Imens man sover, bearbejder hjernen og kroppen dagens indtryk, samtidig med, at fysiske og psykiske styrke genopbygges.

Det er nødvendigt med en god og dyb nattesøvn, for at kunne præstere maximalt og have det fysisk og mentalt godt.

Vi danskere dyrker motion som aldrig før – men samtidig, er der flere og flere, der sover dårligt. En god nattesøvn, er mindst lige så vigtig som motionen. Hjernen har brug for at være koblet fra – og netop derfor er den dybe nattesøvn helt essentiel, for at man kan være fuld funktionsdygtig dagen efter. Mange har sikkert oplevet, at én nats dårlig nattesøvn kan påvirke ens stressniveau, humør og koncentrationsniveau den følgende dag.

For hele tiden, at være på toppen, er det essentielt at kunne mestre alle aspekter af ens generelle sundhed for, at sikre optimal performance og vitalitet.

Sådan hjælper vi dig med søvnmangel

Vi tjekker og vurderer den nuværende effekt søvnen har på din krop og dit sind via spytprøver.

Spytprøverne giver os indsigt i dit kortisol niveau og vi kan derigennem også vurdere hvor meget søvnen hjælper på at restituere din krop – og hvor meget energi den giver dig til næste dag.

Er søvnmangel et problem for dig, vil vi give dig detaljeret rådgivning og konkrete værktøjer til, at komme det til livs.

Køber du optimeringspakken, vil vi efter et år tage en spytprøve igen, hvorefter vi vil kunne måle effekten, af den bedre søvn du har fået baseret på vores anbefalinger.

Ved hjælp af vores råd og værktøjer, får du nu den søvn som din krop har godt af. Det betyder mere overskud, forøgelse af dit energi niveau og en bedre performance og vitalitet.

lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum

Tag en sundhedstest nu